Jag flyttar…..

Jag har sedan ett tag tillbaka känt att jag står och stampar lite med min blogg utan att riktigt förstå var jag är på väg. Jag har också förstått att det är viktigt för mig att vara på rätt ställe och just nu känner jag att jag behöver styra mer över min bloggs design och att kunna jobba självständigt. Det går nog lite i vågor det där. Vart man är i livet och så. Jag har i alla fall därför beslutat för att lämna Homespo och gå vidare till en egen sida. Jag hoppas att mina kära följare ska följa med mig dit. Vill såklart också tacka Homespo som tog med mig i sitt gäng. Tack för denna tid! Nu ger jag mig ut på nya äventyr och ni hittar mig som vanligt på instagram men med nytt namn där med, @elisabethterese.se .

Ny bloggadress är alltså

www.elisabethterese.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *