Blå väska och planer!

Kände mig så vansinnigt trött i morse när jag vaknade och har varit lite småmoody hela dagen. Får gå och lägga mig i lagom tid i dag så har jag förutsättningar för att vara snäppet trevligare imorgon, haha. Nå ja, så illa var det inte hoppas jag. Innan jag åkte hem så tog jag en liten tur in på Åhléns och föll genast för den här blå väskan från Carin Wester. En perfekt liten detalj som piggar upp vilken outift som helst. Kom att tänka på att jag hade en härlig bok hemma när jag tänkte på färgen. Det är dags att börja läsa lite mer.

Andra saker jag vill göra:

  • Boka in en tur i väg någonstans snart.. en liten Malmö eller Köpenhamnstur kanske.
  • Plantera fler växter i rabatten. Någon mer Pion!
  • Leta efter rätt klinker till badrummet
  • Fika med nya bekantskaper!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *