Tankar om bloggen och framtiden

Helgens fina bukett och somrig klänning! Nya favoriter! Älskar denna varma sköna månad!

Jag tänker lite på hur jag kan göra det enklare för mig att blogga utan att dra fram datorn och dessutom behöva maila över bilder hit och dit, jag tänker att mobilen ska bli mitt verktyg och att jag dessutom ska bli mindre petig med mina inlägg. Såklart ska mina läsare gilla vad de läser men först och främst jag själv. Det måste vara spontant och utan för mycket planering. Vissa inlägg kräver mer och det är nog lite det som stoppat mig. Så nu testar jag att blogga såhär och så hoppas jag att det ser ok ut på en dator också.

Tänker mycket på framtiden just nu och att jag skulle vilja lägga mer tid på att vara kreativ, jag känner ett stort behov av det. Jobba mer med det, ha mer ledig tid och att träffa likasinnade. Jag är dock rätt så ensam om mitt stora intresse i min umgängeskrets och hade gärna haft någon att utforska Köpenhamn med en lördag. Mina vänner är utspridda och en del har svårt att ta sig loss från scheman. Jag är spontan av mig, kommer på en dag att jag vill göra något och att jag vill åka redan på helgen. Det funkar sällan.

Funderar vidare ute i hängstolen tror jag.

2 Kommentarer

 • Sitter i Malmö med liknande funderingar….
  Har inte heller så många vänner med lika starkt behov av det kreativa och vackra.
  Kanske vi ska ses över en fika en dag.
  Med vänlig hälsning,
  Jessica

 • Hej,
  Jag känner igen dina funderingar. Jag är likadan o oerhört ensam. Funderar över livet o hur jag ska införliva mer av det som får mig lycklig i min vardag. Små o stora tankar. Tack för en fin blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *