Rabatt på de finaste handdukarna och tankar om konsumering.

Detta inlägg innehåller reklamlänkar

Jag har slagit till på nya handdukar från Himla i färgen Thunder som på bilden ovan. Det är så fin blågrå som är helt perfekt i färgen. Sist jag köpte handdukar var när Hemtex hade rea på allt hela tiden. Minns ni? Det var nog 2006 kanske? Jag köpte i alla fall ett gäng handdukar då som har fungerat väldigt bra, de är faktiskt fortfarande rätt så fina i kvaliteten men vissa fläckar av strandbesök, blekande cremer och sånt går tyvärr inte bort. Och så ska vi ju snart bli med nytt badrum så då passar jag på. Och i ärlighetens namn så har jag gått och väntat på en rabatt på Ellos som inkluderar varumärken. Nu under påskhelgen är det 20% på nästan allt så jag slog till på handdukar och duschhanddukar till hela familjen. Och så hoppas jag att de ska hålla minst lika länge såklart. Jag gillar handdukar som har små öglor, det gör att de inte fastnar i saker så lätt. De gamla handdukarna får såklart fortsätta hänga med till stranden. Och de nya har absolut utegångsförbud.

Jag har faktiskt blivit väldigt bra på att shoppa, eller ja jag har varit det ett tag. Då menar jag inte att shoppa tills jag droppar utan jag köper bara sånt som jag verkligen vill ha och om är hållbart. Oftast funderar jag länge innan jag köper något. Jag bestämde mig egentligen redan i höstas för handdukarna och nu ett halvår senare så vill jag fortfarande ha dem. Och är det kvalitet och något genuint så håller det oftast länge. Jag tänker långsiktigt och det ska fungera över säsongerna. Det funkar bäst ekonomiskt också. T.ex om jag vill köpa linneservetter så väljer jag kanske vitt eller naturfärgat linne som fungerar till alla dukningar. Jag tror att jag börjar komma in lite mer i vilka färger som känns bäst och vad jag helst vill ha. När jag vill spontanshoppa så åker jag till loppis. Senast i torsdags fyndade jag två vaser en femtiolapp. När man är på loppis gör det inte lika mycket med impulsköp, det kostar oftast inte många kronor där och ångrar man sig så kan man skänka vidare.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *