Vårgarderob!

Detta inlägg innehåller reklamlänkar.

Jag hittar så mycket fina saker just nu. Jag försöker att köpa plagg som är enkla att kombinera med varandra. Som den här kappan som redan hänger i min garderob faktiskt. Så snygg till jeansen på bilden eller till kjol och funkar med både hoodtröja/collegetröja eller t-shirt under. Tänker mig att ett par spetsiga loafers från Flattered skulle vara pricken över i också. Dyra men så fina! En plisserad kjol funkar också till det mesta och både till fest och vardags. En snygg väska i knallig färg till det också!

Jag tycker verkligen om en stil som går att mixa som både kan kännas lite chic samtidigt som man enelt kan göra den lite mer tomboy. Toppar med prints, kjolar i plisserat, stuprörsjeansen, prickigt, randigt och blommigt, sjalar i håret, en oversized kappa, loafers, en knallig skinnväska.. Klassiker helt enkelt och lätt att mixa.

Foto: @lucywilliams02

Foto kollage: Gina Tricot, Other stories och Flattered.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *