Hej då julen!

Förra julen hittade jag den här fina julgranen på loppis. En riktig fröjd att tända den på julen faktiskt.

I går plockade jag bort juldekorationerna från granen och granen kastades ut. Lagom skoj när granen ska ut genom dörren och alla barr rasar av i dörröppningen, men det är ju sånt man får leva med.

Kortet togs för någon dag sen. Nu är granen borta och blommorna har vissnat, men i morgon blir det linneduk, mörkblå ljus och en ny fin bukett med en helt ny känsla.

Julen kom och julen gick. Och lite ledsamt att säga det men det kom aldrig någon julkänsla till mig. Ja alltså vi hade ju en mysig jul med allt som vi tycker hör hemma hos en jul i vårt hus. Blommor, gran, paket, god mat och ljus. Men det blev liksom aldrig riktigt den där julkänslan för mig. Mycket möjligt att det var de där 8 plusgraderna ut som förstörde en del. Julen kändes kort och jag hann aldrig njuta av den känns det som. Men ja det är som det är och jag tycker det är skönt med ett nytt år som kan starta om livet lite. Jag gillar känslan av en ny start. Nu ska jag njuta av en mysig film tillsammans med barnen. Hoppas att ni har haft en fin jul och att ni känner er inspirerade att ta tag i 2018!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *