Årets julgran

Julgranen är klädd och färdig för julfirande. Det blev en rödgran, ni vet den som barrar allra mest, men jag tycker att den känns allra mest traditionell jul så som jag vill ha det.

En av favoriterna i granen är den lilla räven som är gjord i trä.

De små svamparna är nya för i år och ganska söta tycker jag. Tänker att det är en sån fin sak som barnen kommer att minnas från deras barndomsjular.

En polkagris i glas pryder också granen och är ny den också. Dock har den fått sig en liten törn redan. Jag ser det som lite charmigt.

 

Hej på er!

Hur är det med er? Det börjar närma sig slutet på 2017 och det är en del att stå i både på jobbet och hemma. Förra helgen var vi i Krakow, i veckan klädde vi granen, alla aktiviteter har slutat för terminen och idag åkte vi skridskor. Snön föll i natt, så idag när barnen var på sin friidrott så passade jag och Andreas på att ta en långpromenad och en liten tur in på Fredriksdal och Flora Linnea. Där inne hittade jag två fina dekorationer till granen som jag sneglade på hos Artilleriet men som tog slut ganska snabbt. I veckan som kommer ska jag köpa en fin bukett blommor, mat ska inhandlas till julhelgen och så planerar jag att baka lite julgodis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *