Dahliadagen på Sofiero

Hej!

Efter barnens friidrott idag så styrde vi mot Sofiero som hade säsongsavslutning vilket innebär att man kan plocka sin egen bukett med Dahlior. Längst ner ser ni min bukett. Jag ångrar mig såklart. Jag borde ju ha köpt mer. Men jag fick beslutsångest när jag stod där och så var jag ute i lite senaste laget. Jag hade tänkt göra en bukett likt den på första bilden som stod vid entrén, men vissa sorter var slutplockade. Men ja jag är nöjd i alla fall. Min erfarenhet av Dahlior i vas är att de vissnar ganska snabbt ändå. Jag hade behövt ha med mig en mästare på just den här sorten kanske. Typ Weronica. Hon är nog den jag vet som kan mest. Missa förresten inte att kolla in hennes blogg om ni vill frossa i ännu mer Dahlior.

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *