Fredag och Nya Rum!

Hej!

Fredag, äntligen! Idag slutade jag tidigt och på vägen hem köpte jag med mig lite blommor och hämtade barn och nu ligger jag på sängen och vilar mig lite. Jag började klockan 7 i morse så nu börjar tröttheten komma. Snart ska vi dessutom i väg på simskola och badhus brukar göra mig lite dåsig faktiskt även om jag bara sitter och tittar på. Planer för helgen, måla klart sovrummet. Måla hyllplan som ska upp. Sen så skulle jag behöva vila mig lite och bara göra ingenting. Har ett avsnitt kvar på den spännande serien ”Stranger Things” och sen ska vi väl ge oss på en ny.

Och just.. vill ju tipsa er om tidningen ”Nya Rum” som jag faktiskt aldrig köpt innan. Jag älskade detta numret och håller tummarna att det fortsätter så. Gillar verkligen att det är lite mer unika prylar än i många andra tidningar som känns likadana. Missa inte hemma hos reportaget på sidan 55! Älskar detta personliga hem och snappar upp en hel del där. Visst känns det som att fler och fler är smittade av  Mattise-sjuka nu? Så fint. Och det känns lite som att de pigga kulörerna är på väg tillbaka.

Önskar er en fin helg mina läsare! Jag är så tacksam för alla era besök ska ni veta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *