Drömmiga prylar

Kudden ”Rox & Fix i linne från Svenskt Tenn är väldigt fin och skulle gärna få ligga på vår säng.

Jag var ju inte på Formex själv denna gång och de som gjorde mig absolut mest nyfiken, ångerfull och shoppingsugen är utan tvekan Babes In Boyland som sammanfattade det så här. 

Jag skulle gärna uppdatera höstgarderoben med en mysig mössa i alpaca ull från Filippa K.

Nyfiken på den där boken, ”Konstnärer och deras ateljer” som finns hos Betonggruvan.

Gillar verkligen den här tröjan från Weekday, dock är jag lite fundersam till acrylen den innehåller. Så surt. Acryl betyder nästan alltid noppor. Men inte alltid. Vissa plagg jag har i garderoben har klarat sig och det beror nog lite på hur den är stickad och med vilken blandning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *