Saker jag kan störa mig på

 

När man ska vika in ”dra-på-lakan” i linneskåpet. Någon som tänkte att det skulle gå?

När Instagramkonton/bloggar aldrig svarar på frågor. Man har väl tid för sina kunder/följare? Man kan ju förstå att det kan missas någon gång men de finns de som aldrig svarar. Skärpning!

När jag flera gånger i en viss butik stått och beundrat snittblommor och velat köpa och ingen kommit fram till mig trots att de sett mig. Eh bojkott.

När alla mattor som fina är så dyra. Samma gäller belysning.

Att helgen bara har 2 dagar. Jag vill ha 3!

När man vill ha higwaistjeans men inser att det bara är snyggt på alla andra.

När man missat ”Den stora trädgårdsfesten” på Sofiero. Och fick leta fram några gamla bilder till detta inlägg. Och nästa tillfälle är 363 dagar bort.

När torktumlare stannar hela tiden för att det är fullt med ludd någonstans där man inte når.

När man bestämt sig för färgnyans men inser att man inte hinner måla de kommande veckorna.

När man vill ut i skogen och plocka svamp med mamma och pappa och de bor över 50 mil bort.

När man vill ligga i sin nybäddade säng med sina två nya inredningstidningar men maken ska sova.

När man behöver gnälla av sig. Och tänker att det vill säkert mina läsare inte alls läsa.

 

 

9 Kommentarer

 • SOM jag stör mig när dessa dra-på-lakan ska in i garderoben! Men det vägs väl upp av den fiffiga funktionen med tanke på att jag ändå köper fler…

 • Ett litet försvarstal från en med 130 k följare ?för att nyansera ”svara på kommentarer grejen”

  -Jag får mellan 300-500 mail. Varje dag.
  -Jag får 30-50 DM på instagram varje dag.
  -Jag får ett 100-tal kommentarer på instagram varje dag (både på nya och gamla bilder)
  – Jag försöker uppdatera bloggen 1-2 ggr dag och instagram och min facebookgrupp varje dag och ett inlägg kan ta 6-8 timmar att fota och skriva beroende på innehåll (ex söndagssummeringen som kan ta dagar av researcharbete).

  Om jag skulle svara ALLA som vill komma i kontakt med mig varje dag skulle jag inte hinna med någonting annat. Förstår om det uppfattas som nonchalans men det handlar om överlevnad. Man kan inte lägga den pressen på sig själv. Då knäcker man sig.

  • Hej! Kul att du tittade förbi! Jag förstår dig helt, Frida. Jag riktade mig inte mot dig alls, jag läser din blogg emellanåt men är sällan in och läser bland kommentarerna så jag vet inte hur mycket frågor du får eller svarar på. När jag skrev mitt inlägg så riktade jag mig mot dem som ALDRIG svarar på frågor för det finns faktiskt de som inte gör det. De som kanske får 2-3 frågor på ett inlägg och som ändå inte svarar. ALDRIG. Jag riktade mig inte mot de som får 500 frågor om dagen för det är ju som du säger en omöjlig uppgift om man ska göra något annat. Men det är ju såklart upp till var och en. Man är inte skyldig till något som bloggare/butiksägare, jag kan bara tycka att det är störigt ibland. Och angående arbete det kräver med en blogg så vet jag om det även om mitt arbete inte är lika omfattande som ditt. Jag kämpar med mina inlägg också, jag gör research, fotar, redigerar osv jag med.

   Önskar dig en fin Onsdag.
   Terese

 • Jag menar inte att jag tog din kritik personligt, men jag tror att många följare i sociala medier missbedömer hur mycket tid det tar för en bloggare att hantera alla kommentarer/mail/DM’s /Facebook-meddelanden osv och kanske därför blir besvikna/ledsna när de inte får svar. De som står med sina frågor obemötta kanske tar det personligt – och känner sig förbisedda – och då kan ju ett sånt här inlägg där du uttrycker irritation över att inte få respons kanske spä på fördomen att bloggare som inte svarar på sina frågor är nonchalanta. Jag tror bara det handlar om ren ”överlevnadsstrategi” från bloggarens sida (oavsett storlek.

  Hänger du med på mitt resonemang?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *