Saker man egentligen vill göra

Foto: Svt

Kalle Zackari Wahlströms nya programserie ”Kalles sex liv” i SVT handlar om ett annat sätt att leva på. Något han själv längtar efter och försöker ta reda på varför man inte gör. Varför längtar man hela tiden om en man saker man vill göra och som man inte orkar göra när man väl är ledig? Och varför köper vi en massa saker som ska passa vår livsstil som vi aldrig använder? Se den! Otroligt bra!

Den här sommaren har jag själv faktiskt hunnit med att göra en del saker jag har velat göra, men jag känner mer och mer att jag missar en hel del. Helgerna är så korta och mycket ska klämmas in där. Och barnen går faktiskt alltid först för min del. De ska ha det bra, sen tar jag tiden som blir över. Ibland så tar jag en avstickare men för det mesta finns jag där för dem. Och så vill jag ha det såklart för snart är de större och vill bara vara med sina kompisar. Jag får väl min tid då gissar jag.

 

Saker jag tänker att jag vill göra i mitt liv, snart eller längre fram. 

Rensa, sälja och skänka. Mycket saker blir mycket att städa, kostar min energi och jag kan lägga de pengarna på något annat som jag VERKLIGEN behöver.

Förbättra min garderob drastiskt. Jag vill inte ha någon akryl eller toppar som vrider sig efter en tvätt. Jag vill ha favoritplagg som håller länge och är klassiska men med en liten tvist. Tvisten kan vara en annan färg en svart, inte svårare än så.

Jag vill faktiskt ha höns. Eller egentligen mest färska ägg dygnet runt.

Nästa sommar vill jag och Andreas göra uterummet till värsta växthuset. Tomater i massor ska det bli. Och så kanske något mer. Det är så underbart att kunna plocka in skålar med tomater som vi gör just nu.

Förstå vad jag ska göra med min blogg, satsa på den eller lägga energi på annat. Den tar trots allt en del tid. Jag älskar att blogga men halva nöjet är ju responsen som är rätt skral. Men ni som klickar på gilla, besöker och kommenterar, TACK!!!

Försöka hitta en balans mellan arbete och privatliv så jag inte alltid är slutkörd när jag kommer hem.

Äta mer vegetarisk mat. Vi är hyfsat duktiga men det kan bli bättre. Boken ”Gröna burgare” damp ner i veckan och så goda de ser ut!

Jag ska försöka att få med mig den där tygpåsen varje gång jag ska handla. Oftast kommer jag på det i kassan. Och då är det ju för sent.

4 Kommentarer

  • Jag hoppas också att du bloggar vidare 🙂 Förstår dina funderingar där ang bloggen. För mig är det bland annat ett meditativt sätt att sortera och fundera bland mina bilder. Vad bra att lista vad man önskar sig av framtiden, då brukar det bli så!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *