Avskalat

Foto: Fantastic Frank

När jag ändå är inne på tanken på att omge sig med så prylar som möjligt och med saker som verkligen används eller har en funktion så kommer lite bilder här från en superfin etta på Luntmakargatan i Stockholm. Visserligen redan såld men bilderna kommer etsa sig fast i minnet. Otroligt snyggt stylat av Josefin Hååg. Ni vet väl det va? White is back.

Jag och faktiskt till och med vi, jag OCH Andreas har kommit fram till att det är saker överallt hemma hos oss och att vi inte alls vill ha det så. Så här ska börja rensas rejält och jag ska vara riktigt tuff den här gången. Och så ska jag vara duktig och försöka sälja saker istället för att bara skänka.

1 Kommentar

  • Oj, minimalistspåret. Så fagert på bild, men vete sjutton om jag skulle klara av det i verkliga livet :). Jag kan drabbas av rensningsiver mellan varven och tänka att ytor skall frigöras men, men. Till syvende och sist – jag är nog en maximalist som gillar att omge mig med väl valda ting – jag får nog bara acceptera det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *