Växter jag tittar på i blomaffären

Fastnar ganska ofta framför Ginkgon. Bladen är så fina. Jag har försökt en gång men glömde bort att vattna den. Det kanske kan vara värt en chans till om jag ser till att ställa den där jag kommer ihåg den.

Rudbeckia, så fin!

Mor och barn. Ja den heter så. Så himla trevligt namn. Har sneglat på den här växten ett par gånger nu. Dessvärre är den nog inget för mig, jorden ska nämligen hållas fuktig. Och det kommer jag nog att ha lite svårt att underhålla. Kanske om jag hade en app som påminde mig. Och helst vattnade åt mig. Kanske skulle det funka med en sån HÄR.

Hortensia. Fin i både rosa och vitt.

Direkt efter jobbet ( jisses vilken galen dag) så åkte jag till blomaffären för att bara inspireras och köpa en liten söt blombukett att ha på sängbordet. Jag brukar åka dit ibland när jag vill koppla av. När jag är där tänker jag inte på något annat än blommorna. Verklighetsflykt och avkoppling deluxe. Nu väntar plugg i morgon och en halv helg barnfri. Vi får se vad vi hittar på. Bio vill jag hinna med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *