Slow shopping

Riktigt skön och annorlunda fikaplats på AB Småland i Malmö. Gillar den mörkt gröna väggen tillsammans med det rostfria och trägolvet. Det är något med mig och grönt. Jag har faktiskt målat en del grönt hemma nu som jag ska visa er så fort jag fixat klart.

Härliga posters och ett bord fullt med saker man skulle vilja ha med sig hem.

Älska när man planterar på lite oväntade ställen. Och det fina med AB Småland, det är att man kan köpa de roliga prylarna. Älskar sånt. Ibland kan det ju vara så på loppisar att vissa saker inte är till salu. Det är så irriterande.

Vintagestolar står överallt i butiken och missa inte övervåningen där det står ännu fler.

Det. Där. Sängbordet.

Hej!

I dag klev vi upp tidigt för vi hade visst lovat barnen att vi skulle åka och kolla på inspelningen av Sommarlov i Malmö. Och ja, vill man vara på plats när sändning startar så får man åka tidigt. Och efter Sommarlov så gjorde vi stan. Så gott det går med två barn alltså. Jag hade egentligen bara tänkt göra ett inlägg om dagen men märkte ganska snabbt att AB Småland behöver ett alldeles eget inlägg. Har ni vägarna förbi Malmö och har kort om tid, prioritera denna!

Jag hade kunnat köpa så mycket men jag är rätt så dålig på att impulsshoppa för jag måste tänka så länge först. Egentligen är det en riktigt bra egenskap tycker jag, för jag köper nästan alltid bara det jag absolut vill ha. Så blev det idag på AB Småland. En vintagepryl och en ny. Och så såg jag många andra saker som jag funderar vidare på. Slow shopping.

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *