#enmodiglunch

Jag och Lotta. Jag i blommig klänning och Lotta till vänster. Foto av Annika Göth Nilsson. Lotta hittar du bland annat på Think Organic.

Härlig inredning på Koppi här i Helsingborg. Kaffet ska tydligen vara världsklass. Vid såna här tillfällen önskar jag att jag drack kaffe. Men dagen till ära fick det bli en äpple och ingefärsdricka istället. Och till det, bland det godaste jag ätit på länge. Rödbetor, chevré, valnötter, ruccola, torkad skinka och äppelskivor.

Här kan man också tydligt se att det inte alltid kräver så mycket för att skapa en unik inredning. Lika viktigt som det som serveras på faten är ju miljön på ett café.

Annika har dragit i gång en riktigt fiffig grej. Hon bjuder in människor hon inte känner till lunchdate, därav #enmodiglunch. Hon passar även på att ställa lite frågor som hon sammanställt på sin blogg. Så vill ni läsa lite om mig, kolla in HÄR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *