Trendtrött

Foto: Tine K

Jag irrar runt lite. Trött på alla slags inredningskanaler, trött på trender, trött på massproducerat. I morse när jag skulle köpa bröd och mjölk så skulle jag köpa en inredningstidning för att inspireras. Både Elle Dekoration och Residence stod med gamla trötta upplagor och de andra magasinens rubriker, som ”Det här är trendigt 2017” fick mig att rynka på näsan. Jag greppade ett nummer av Gård och Torp och tänkte att det här minsann är genuint. Och ja det var den sannerligen men alldeles för tunn. Suck.

Jag tror bestämt att jag får leta inspiration i andra kanaler. Om jag ens behöver inspiration. Tror bara jag ska fokusera på det som komma skall. Ljuset, fågelkvittret, grönskan, dofterna. Värmen. Jag väntar på värmen. Jag vill sätta igång med plantering i uterummet. I går kväll efter Mandelmanns på TV så beställde jag hem fröer som sommartimjan, vallmo, tomater, luktärt och chokladskära.

Det enda jag för tillfället lyckats bli inspirerad av är familjen Mandelmann ( såklart!) och Tine K´s nyheter. Färgskalan är helt underbar. Vackra mönster och fina material.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *