Julmarknad på Fredriksdal del 2

julgran

hedvig

get

applen

tomten

stjarna

 

Hej!

Jag bara passar på att visa resterande bilder från Julmarknaden som var på Fredriksdal här i Helsingborg i lördags. Varm choklad, klappa getter, träffa tomten och lämna över önskelistan, strosa runt och inspireras en hel dag. Julpyntandet här hemma är klart, någon överblommad hyacint som ska bytas ut bara. Julklapparna har jag knappt börjat på men jag ska inte köpa så många så det är inte så stressigt. I helgen ska vi baka lite, jag har inte riktigt funderat ut vad men jag är ganska så sugen på att testa ett recept på saffransbullar med nutella. Jag är inte så värst road av en klassisk lussekatt, det är inget jag går runt och blir sugen på. Däremot allt med choklad går hem hos mig. Har ni börjat julbaka? Och vad bakar ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *