Adventsförberedelser hemma hos mig

juldorr

En grön krans av gran klär dörren och känns lagom så här innan julen dragit igång. Jag är så nöjd med att valet av dörrfärg också, skönt att jag tog tag i målningen.

julfonster

Som ni ser så kunde jag inte hålla mig med adventsljusstaken. Inte för längtan efter julen utan mest för att det behövs lite extra ljus överallt så här års. Och som ni ser så har vi lite kärlek att ge till både fönster och fasad till våren.

adventsljus

rodemalj  klassisktallrik

Lite rött i hyllan ger lite lagom julkänsla. Jag är nämligen lite känslig för tomtar så jag satsar på annat som får det att kännas som jul. Som några röda emaljerade skålar, fyndade på loppis för en tjuga styck.

julstjarna2

Och så till soffbordet, en vit julstjärna som jag ska försöka komma ihåg att vattna.

Hej!

Julen är ju inte riktigt kommen ännu men jag har tjuvstartat lite för att få en lite mer mysig och ombonad känsla. Jag är ingen vintermänniska. Visst, det är mysigt men jag blir så trött av mörkret. Men jag kämpar på och gör det bästa av situationen. Fram med adventsstjärnor, ljusstakar, blommor, lite dekorationer och så lite julmusik så är stämning på topp. Jag lyssnar helst på jul a la Sinatra, Weeping Willows eller en låtlista från Spotify som heter Folksy Christmas. Jag väljer bort Mariah Carey, Just D, Werner och Werner och liknande. Har ni några tips på bra julmusik?

8 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *