Juniperus – Fiele Fragrances

juniperus

Jag har letat och letat. Ganska länge till och med. En ny parfym har stått högt uppe på listan men  jag har inte riktigt hittat någon. Jag vill ha en parfym som jag känner mig 100% säker på och det är sällan jag hittar en sån kan jag säga. Så när jag var i Göteborg nyligen så sprang jag på Juniperus från Fiele Fragnances. Jag stod i en lång kö och skulle betala för några andra saker och tänkte väl mest att jag skulle provsniffa lite för att kunna utesluta ännu en parfym. Men ack! Det var love at first sight. Den var så jag att jag liksom struntade i vad den skulle kosta. Ja, iof. Sanningen är att jag faktiskt sökte på den på nätet under tiden jag stod i kön, jag var inne på Artilleriet. Det kan ju lätt dra iväg därinne. Den kostade en slant men jag använder den vid speciella tillfällen endast. Så värd att vänta på!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *