Min nya byrå

junipersus

byra

hortensia

spode

byra2

Fredag.

Mina fredagar börjar nästan alltid på samma sätt. Göra i ordning barnen, lämna dem på skola och förskola. Sen åker jag och köper mig nybakat bröd till frukost och en vaniljbulle till fika. Sen åker jag hem och gör i ordning en god frukost och lägger upp planen för dagen. Vilka uppgifter jag har att göra och så kör jag i gång med studierna. I början försökte jag lyssna på musik under tiden jag pluggar men jag kan bli så störd av musiken. Däremot så laddade jag ner appen Bookbeat när jag tog tåget upp till Formex i september och att lyssna på en bok fungerar däremot perfekt. Jag tänkte att jag skulle göra ett litet inlägg om de böckerna jag lyssnat på. Och jag har hunnit lyssna på några stycken, mer än vad jag hinner läsa på ett år. På sommaren innan barnen kom, då kunde jag läsa två tre böcker i veckan.

Förra veckan hittade jag en söt liten bokhylla som jag utan den minsta tveksamhet la beslag på direkt. I köket har vi tidigare haft en bokhylla, ni vet Billy? Och jag har längtat efter att hitta en ny att ersätta den med. Så 150 kr på loppis. Och så var det klart. Dekorerat med en Hortensia som min man kom hem med i fredags. Fortfarande lika fin.

Och så nya Elle Decoration.

Ikväll.

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *