Sommarens sista färger

sistablommorna

 

naglarrosa

sommaren

I min trädgård börjar en del växter att bli gula och bruna. Mycket är fortfarande grönt såklart men färgerna börjar bli färre. Jag passade på att plocka in det som kanske är årets sista ros, lite lavendel, de sista rosa av rudbeckian. Och så de två sista chokladblommorna. Det blev en liten men väldigt fin bukett. Jag gillar buketter som är operfekta. Lite man tager vad man haver känsla. Både i färg och form. Och nu när jag tänker efter så måste jag plantera mycket mer blommor nästa år så att jag kan få många fler buketter. Om man planerar redan nu hur rabatten ska se ut så finns det bra chanser att fynda i plantskolornas hyllor. Och planterar du nu så hinner växterna göra sig lite hemmastadda innan kylan kommer.

Och så har jag passat på att göra naglarna lite höstfina i en fin rosa färg. Jag brukar inte gilla rosa naglar alls ( eller glitter för den delen) men den här var lite så smutsig hallonsmoothie snygg. Nu återstår bara en frisörtid men jag kan inte bestämma mig för om jag ska bara klippa eller få lite ny färg.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *