Veckans lista – v.37

svenskt_tenn_planbok_praglat_skinn_bla_1-2098511321-rszww1000h1000-83

Svenskt Tenn har en fin nyhet som gärna visar upp. En plånbok i präglat skinn med dragkedja i mässing. I sortimentet finns även jättefina väskor i  skinn, smyckeskrin och andra accessoarer.

tisdag-gothenburg_kristin__lagerqvist-3469-980x653

I veckans ”Nyfiken på” dyker Johanna Bradford upp, så håll utik! Så länge kan ni stilla nyfikenheten lite HÄR. Och missa inte videon med Johanna och Kristin där det finns många bra idéer att snappa upp. Foto: Kristin/Krickelin

large

Å vad jag gillar den här blå färgen. Riktigt fina och kommer från Sneakers n Stuff.

soffa-med-charm

Det här med soffor är svårt. Eller egentligen är det ganska lätt. Jag har bara för få rum och för tunn plånbok. Sammet, ekträ och blått. S Å fint! Soffan heter Fly Soffa av Space Copenhagen och kan köpas på And Tradition.

paris_gustavsberg

När jag var på Sofieros ”Den stora trädgårdsfesten” ( som ni kan läsa om HÄR och HÄR) så finns det allt från Sofieros egna trädgård till danska antikhandlare. Och där såg jag den här fina servisen som jag själv har några delar till hemma. Ja vi det här laget har delar från ganska många serviser. Just den här heter Paris och kommer från Gustavsberg.

3616fredag1

Jag ställer mig snällt i kön med alla som vill se ”Den allvarsamma leken” som nu kommer på bio. Jag gillar serier och filmer som tar mig tillbaks i tiden. Kanske ska få till ett biobesök, det hade vart mysigt nu när mörkret faller på.

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *