Julia K – video

                       

Min vän Julia har nu lagt ut sin första video! Kolla på videon och följ med till hennes växthus, träffa hennes söta katter och bekanta dig med Julia. Nu vill jag bara se mer! Det ger en helt annan inblick att se en video än att se bilder. Jag håller tummarna att vi får en rundtur i trädgården innan kylan kommer, en liten titt in i hönshuset och så är jag så nyfiken på badrumsbyggandet.

2 Kommentarer

  • Ja visst var det fint med lite bilder på den fina tjejen. Jaha, så hon är din kompis, hon verkar så rar 🙂 Haha, va gammaldags det lät;) Men jag typ menade nog precis det och det är en komplimang till din vän <3

    Kram

    • Ja men hon är faktiskt väldigt rar. Hon är faktiskt väldigt unik och vi har känt varandra sen 2006 då vi möttes i ett forum där vi diskuterade Lexington handdukar, som ledde till en väldigt fin vänskap. Underbart med internet ibland!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *