Tell me more – Formex

tellmemore2

tellmemore42

tellmemore_julia

Tell me more känns för mig lite som Himla, ni förstår varför va? Lite samma färgskala, samma material och samma slags produkter. Men Tell me more känns lite mer Merci Merci (hipp inredningsbutik i Paris och tänker främst på kökshanddukarna) och lite mer eklektiskt. Jag gillar båda och tycker att de är otroligt duktiga på att bygga montrar. Denna gång tycker jag att Tell me more var strået vassare faktiskt. Jag glömde bort omvärlden när jag var där. Ni ser själva va? Otroligt mysigt och ombonat. En mjuk färgskala. Och lampan, som inte är en Tell me more, utan vad jag tror är en Örsjö, fast med jutesnöre istället för själva metalldelarna som hör till. Ja jag låter bilderna tala för sig själva.

Och så måste jag ju säga tack för alla mail, kommentarer på bloggen och på Facebook. Ni är fina! Jag lovar att återkomma! Jag tror att jag ska ha svarat er alla. Har ni skrivit här i bloggen så har jag skrivit svar här.

Önskar er en fin Torsdag!

Terese

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *