Tavlan

loppisfynd2

loppisfynd3

loppisfynd

I går var båda barnen på kalas och Andreas sprang Helsingborgs marathon vilket gav mig någon timme att åka på loppis i lugn och ro. Siktet låg på någon slag bänk eller blomstertrappa att ha på verandan men det var inte det lättaste. Det var dåligt med möbler överhuvudtaget. Men! Jag hittar som vanligt andra saker som jag är i behov av. Som just den här tavlan. Som liksom drog mig in måleriet, som fick mig att känna att jag gick på den där vägen, på väg mot det röda gamla huset. Vart den ska sitta? Den är redan uppe. Ni ska få se sen. Och så hittade jag en mangelkorg som jag tänkte skulle få ersätta de fula påsarna vi bär tvätt i nu. Ett fotoalbum hittade jag också. I det vackraste blommiga tyget och helt oanvänt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *