Linum höst/vinter 2016

Foto Jonas Ingerstedt_3143

Foto Jonas Ingerstedt_0033

Foto: Jonas Ingerstedt / Linum Design / Styling Dusty Deco

En av de leverantörer jag tyckte om mest vid mitt förra besök på Formex var finska Linum Design. Dessvärre dyker de inte upp denna gång men däremot så kan man se dem i ljusgården på NK. Och sortimentet för hösten är också otroligt fint. Jag gillar de randiga kuddarna som flirtar med 1960 och 1970-tal och nyanser som påminner lite om vissa godisar i engelsk konfekt påsen. Jag tycker om att kuddarna är i en så dämpad fin färgskala. Och som på bilderna så tycker jag att de gör sig bäst blandade.

Foto Jonas Ingerstedt_0294

Foto Jonas Ingerstedt_0592

Foto Jonas Ingerstedt_5100

I morgon väntar Formex tillsammans med Julia och det ska bli så mysigt att träffas. Det var ett tag sen vi sågs. Vi ska spana inredning och så ska vi njuta av lunch på The Garden. Och såklart så är kameran med och dokumenterar hela morgondagen. Och så efter Formex tar jag tåget hem till Helsingborg igen. På Lördag ska jag och Signe gå och se Hitta Doris på bio. Och så kanske kanske hinner jag gå en sväng på ”den stora trädgårdsfesten” på Sofiero.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *