Flora Linnéa

Ska du köpa rosor i Skåne ska du bege dig till Flora Linnéa. De har stort och brett utbud av rosor och har massor av Austinrosor som är en stor favorit hos mig. I min trädgård har jag tre stycken rosa buskrosor. Queen of Sweden, Heritage och Scepter d´isle. Men nu är jag otroligt sugen på att ge mig på klätterrosor till ett av våra stor plank som avskiljer vår tomt från grannens. En persikofärgad. Lite blek sådär.

Flora Linnéa kan du även hitta mängder av andra blommor, krukor, inredning, trädgårdsredskap och dessutom få proffshjälp. Butiken ligger vid Fredrikdal i Helsingborg och åker du dit så kan du passa på att titta i Fredriksdal trädgårdar och ta en fika. Fredriksdal har oftast något på schemat och nu till hösten kommer nog jag att gå på Mikaeli marknad som är en stor skördefest som jag har skrivit om HÄR och HÄR. För mer information om Fredriksdal aktiviteter se HÄR.

2 Kommentarer

  • Älskar Flora Linnea! Beställer alla mina rosor därifrån, men har dock aldrig varit där in person 🙁
    Min favorit är Axel olsen. En vit klätterros som verkligen växer så det knakar! Svår att få tag i också men som finns hos Flora Linnea.

    • Ja det går ju faktiskt att beställa också! Det är ju jättebra! Just nu längtar jag tills lökarna kommer så man kan plantera dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *