We used to dance

Via Linda med bloggen Volang hittade jag till den här sköna bönan som heter Emma Nilsson. Hon har alltså bloggen We used to dance och alla foton du ser här är hennes. Visst är de fina? Emma studerar grafisk design och ni måste kolla in hennes vackra illustrationer som går att köpa via Society6.

Som inte det vore nog så har hon grymma listor! Jag som älskar listor! Vad sägs om 40 tips på blogginlägg? Eller 50 saker en kan göra för att må lite bättre? Eller kanske 50 saker en kan göra på sommaren för nästan inga pengar alls?

Och så har hon ännu mer skills faktiskt. Ja som ni ser kan jäntan baka och fotografera! Å vad jag älskar att springa in på nya bloggar som känns som hemma. Och som grädde på gräddtårtan så tipsar hon om loppis och visar upp sina skatter. Och som ni vet, jag ÄLSKAR ju loppis.

Alla foton: Emma Nilsson / Weusedtodance

 

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *