I can see clearly now

julros

Torsdagar betyder blommor eller växter på något sätt. Jag åker nästan alltid till någon affär med gröna skönheter på just den veckodagen. Jag vet inte riktigt hur det ligger till men det är som att alla växter renar ut alla gifter i mitt huvud. Som att luften där inne är så ren att jag kan tänka klart. Det kan ju vara någon slags placeboeffekt, men det funkar. Och den här veckan känns mer klar än på länge. En riktig energiboost faktiskt.

julros2 

I onsdags kväll var jag på en föreläsning av Mija Kinning. Otroligt inspirerande och riktigt kul att veta  hur hon tänker och har tänkt på vissa av sina projekt.  Och det var som att spärrarna släppte på mig. Saker är väldigt mycket klarare nu. Vi satt ner och pratade en liten stund efter föreläsningen och vi kom på rätt snabbt att vi har bott på samma lilla ort med 15 000 invånare under ett par år.

julros3

Så igår var det ju alltså Torsdag. Och då hittade jag det här fina exemplaret av julros, eller ”Spring rose” som det faktiskt står på den. Den ska få välkomna mig och alla andra som besöker vårt hus.

Och så solen. Vilken kraft den har på oss människor. Den här helgen tänker jag ta tillvara på.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *