Veckans lista v.47

Elsa har besökt Christoffers blommor och fått med sig en alldeles underbar bukett hem. Önskar att blombinderiet ute i landet kunde vara lite mer så istället för de traditionella buketterna som är alldeles för perfekta och stela för min smak. Förstår ärligt talat inte varför inte fler blomsterhandlare vill gå lite bananas med vildare buketter.

Maxa julkänsla på ett enkelt sätt. Upp med ett rött sammetsdraperi. Är sugen på ett tungt rött sammetsdraperi men när jag tänker efter så känns det lite onödigt att bara ha det uppe i en månad. Klart jag kan ha det längre men känner jag mig själv så vill jag bli av med allt rött senaste annandagen. Å andra sidan så kan jag ha det varje jul i många år framöver och kanske håller den känslan den för med sig att jag känner att det räcker så. Att jag inte kommer känna behov av att skaffa fler julprylar. Och då är det ju ganska smart eller hur? Finns i alla fall hos Indiska.

Sebastian, (med butiken Tambur) har en alldeles egen blogg som är en av mina nya favoriter faktiskt. Inne på bloggen får vi äran att hänga med på mysiga turer i Stockholm, spana in i butiken och smygtitta in i Sebastians eget hem. Tittgodis deluxe!

Artilleriet har öppnat sin julbutik. Jag har inte köpt något i år för jag gick lite crazy bland julpyntet just på Artilleriet förra året. I år ska jag försöka jobba med det jag har och så lite med stearinljus, växter och textilier. Det brukar räcka rätt så långt. Dock inspirerar mig bilderna massor ändå. Och såklart, det går att fynda julpynt på loppis. Vet förresten att jag lovade ett loppisinlägg med fynd jag såg, dock har jag raderat bilderna av misstag. Suck.

Vacker mjukstart på julens firande inne hos Malin får avsluta denna veckans lista.

Önskar er en fin söndag!

Kram Terese

1 Kommentar

  • Fint inlägg! Tänker precis som du, har en massa julpynt från tidigare men maxar med blommor och ljus för rätta känslan. Och kastar också ut allt rött efter annandagen 🙂
    //Moa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *