Veckans lista v.32

För mig så känns hösten mer som en nystart än vad dagarna efter nyår gör. Kanske för att jag är som mest utvilad nu och ha energi att ta tag i saker och att årstiderna börjar skifta till skillnad från nyår då det faktiskt fortfarande är kallt och mörkt ett bra tag till. Här kommer i alla fall lite prylar jag har spanat in och som ligger på min lista över ”vill ha saker”.

Snyggaste regnkappan kommer från Stutterheim och är klassisk, hållbar och handgjord i Sverige! Bara det låter ju som en bra investering trots att den är lite dyrare än en vanlig regnjacka.

En skjorta som fungerar bra som den är och gärna stylad som på bilden. Passar också perfekt under en stickad tröja eller uppkrupen i soffan med mjukisbyxor, bok och varm choklad. Skjorta är aldrig fel. Från Gina Tricot.

Det går redan nu att förhandsboka sitt exemplar hos Frankie Press om man vill vara säker på att få ett exemplar av den populära kalendern. Jag tycker att den är mycket finare än förra årets blekgula. Lite hallonsorbet känsla inte sant?

En ny fin sax från Lagerhaus som piffar till skrivbordet vill jag nog ha.

Jag vet inte vad det är men den där kannan liksom grep tag i mig. Den är nog undermedvetet med i min version av höstmys i soffan med varm choklad, sprakande eld och bok. Kommer från Anthropologie som jag måste besöka när jag väl kommer till London.

2 Kommentarer

  • Häller med, jag tycker också att hösten känns mer som en nystart än nyår. En skön tid, bara man har kläder för varierande väder 😉 vilket man ju i och för sig behöver alla årstider. Har själv ett par rosa gummistövlar som muntrar upp regninga dagar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *